Новини клубу

ПФК "Шахтар": "Підбиття підсумків та завдання на сезон"

ПФК

11 липня у конференц-залі ТОВ "ДТЕК Свердловантрацит" відбулися загальні збори професіонального футбольного клубу "Шахтар". Керівники клубу, тренерський штаб та футболісти підбили підсумки весняної частини 22-го Чемпіонату України у другій лізі зокрема, та всього футбольного сезону 2012-2013 років загалом.

Спочатку було заслухано звіт головного тренера команди. Геннадій Миколайович Сушко коротко пройшовся по матчах чемпіонату та кубку України, дав характеристику грі своїх футболістів і на завершення свого виступу зазначив:

"Під час сезону були певні труднощі у побудові гри, не всі гравці із заявлених відпрацювали так, як хотілося б. Хочу подякувати керівництву клубу за підтримку та увагу. Адже для того, щоб свердловський "Шахтар" вибився в лідери, з боку керівництва ТОВ "ДТЕК Свердловантрацит" робиться все можливе, всі фінансові зобов'язання виконуються вчасно, оперативно вирішуються актуальні питання. Третє місце в чемпіонаті – далеко не межа наших можливостей, і на місці ми не стоятимемо".

Віце-президент клубу Геннадій Вікторович Горбов детально розповів про роботу проведену керівництвом клубу та тренерським штабом команди протягом усього футбольного сезону. Коротко зупинився на результатах ігор та статистиці виступів футболістів. Відмітив роботу головного тренера, його прагнення виправдати довіру керівництва ТОВ "ДТЕК Свердловантрацит" та вболівальників міста Свердловська, розповів про проблеми клубу та команди.

Із заключною промовою виступив президент клубу Олександр Миколайович Богданов:

"Дорогі друзі! Вітаю колектив професіонального футбольного клубу "Шахтар" із серйозною спортивною подією – здобуттям "бронзових" медалей чемпіонату України у другій лізі! Переконаний, що сьогодні свято не лише у команди, яка своїми перемогами, майстерністю та професійним ставленням до справи проклала шлях до п'єдесталу пошани, сьогодні свято і у тисяч свердловських вболівальників та жителів інших міст Луганської області, хто протягом останніх років відвідував футбольні матчі рідної команди, вболівав, переживав і вірив у свердловський "Шахтар". Я впевнений, що команда з такими гравцями, тренерським складом і такими відданими вболівальниками й надалі гідно представлятиме свердловський регіон у протистоянні з найсильнішими клубами країни, боротиметься за найвищі місця в чемпіонаті – гордо та з честю відстоюючи ім'я шахтарів Донбасу, шахтарів Свердловська, нашого підприємства – ДТЕК.

Те завдання, яке ми ставили – видовищність та утримання вболівальника на наших іграх, ви виконали. Ви виконали стратегічне завдання – бути у трійці найкращих. Щодо фінансування команди – тут я можу сміливо дивитися кожному з вас у вічі. Я свої зобов'язання щодо затвердженого кошторису виконую на 100% і вчасно. Хотів би висловити подяку всім вам, шановні гравці, за те, що доклали максимум зусиль для того, щоб і звання "Шахтар" свердловський, і честь команди, і честь ТОВ "ДТЕК Свердловантрацит" ми не вронили. Ви справді надали масу позитивних емоцій нашим уболівальникам – це те основне, заради чого ми все це робимо. Є позитивні тенденції, їх треба закріпити, щоб вони стали для нас нормою, і надалі команда також результативно виступала. 14 липня стартує новий футбольний сезон. Завдання – виступити не гірше минулого чемпіонату та завоювати призове місце. Видовищної гри, яскравих перемог та успіхів у новому футбольному сезоні".

Підбиття підсумків та завдання на сезон
Підбиття підсумків та завдання на сезон
Підбиття підсумків та завдання на сезон
Підбиття підсумків та завдання на сезон
Прес-служба ПФК "Шахтар"